Imatge de portada local
Imatge de portada local
Image from Google Jackets

Cuina catalana tradicional amb terrissa

Per: Idioma: Català Publicacions periòdiques: Rebost i cuina ; 24Publication details: Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2022Descripció: 127 pISBN:
  • 9788417116620
Matèria/es: Resum: La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra. En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb grans receptes dels Països Catalans, amb principal esment als centres terrissaires, com Breda, La Bisbal, Quart o Verdú. Tota la cultura i els secrets de la cuina de la terrissa al vostre abast: la història, els obradors, els museus, les tècniques i usos i els plats.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Recomanacions de Sant Jordi 2023 #SantJordiDocAmbCat
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
Star ratings
    Puntuació mitja: 0.0 (0 vots)
Fons
Tipus d'ítem Biblioteca actual Biblioteca d'origen Col·lecció Signatura topogràfica Materials especificats: Estat Data de venciment Codi de barres
Llibre Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats Paper CD I 1080 (Explora per prestatgeria(S'obre sota)) Disponible

La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra.
En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb grans receptes dels Països Catalans, amb principal esment als centres terrissaires, com Breda, La Bisbal, Quart o Verdú. Tota la cultura i els secrets de la cuina de la terrissa al vostre abast: la història, els obradors, els museus, les tècniques i usos i els plats.

No hi ha comentaris sobre aquest títol.

publica un comentari.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la al visor d'imatges

Imatge de portada local

Implantat amb Koha