Cuina catalana tradicional amb terrissa (Registre núm. 37783)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01511nam a22002657a 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20221201121230.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 221121b2022 ||||| |||| 00| 0 cat d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788417116620
041 ## - LANGUAGE CODE
Idioma del document Català
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 24689
Personal name Fàbrega, Jaume
245 ## - TITLE STATEMENT
Títol Cuina catalana tradicional amb terrissa
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Sant Vicenç de Castellet :
Name of publisher, distributor, etc. Farell Editors,
Date of publication, distribution, etc. 2022
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 127 p.
490 ## - SERIES STATEMENT
Series statement Rebost i cuina ;
Volume/sequential designation 24
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra.<br/>En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb grans receptes dels Països Catalans, amb principal esment als centres terrissaires, com Breda, La Bisbal, Quart o Verdú. Tota la cultura i els secrets de la cuina de la terrissa al vostre abast: la història, els obradors, els museus, les tècniques i usos i els plats.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element cuina tradicional
9 (RLIN) 3111
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 592
Topical term or geographic name entry element oficis tradicionals
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 1160
Topical term or geographic name entry element ceràmica
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 124
Topical term or geographic name entry element etnologia
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
9 (RLIN) 172
Geographic name Breda
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
9 (RLIN) 3120
Geographic name Quart
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
9 (RLIN) 2782
Geographic name La Bisbal
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
9 (RLIN) 24690
Geographic name Verdú
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Llibre
Suppress in OPAC Públic
Fons
Expurgat Exemplar perdut Source of classification or shelving scheme Estat de conservació de l'exemplar Exclòs de préstec Format de l'exemplar Biblioteca propietària de l'exemplar Localització actual exemplar Data d'adquisició Origen de l'adquisició Signatura Date last seen Price effective from Koha item type
    Universal Decimal Classification     Paper Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats 21.11.2022 Donació CD I 1080 21.11.2022 21.11.2022 Llibre

Implantat amb Koha