Cuina catalana tradicional amb terrissa (Registre núm. 37783)
[ vista simple ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01511nam a22002657a 4500 |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20221201121230.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 221121b2022 ||||| |||| 00| 0 cat d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9788417116620 |
041 ## - LANGUAGE CODE | |
Idioma del document | Català |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
9 (RLIN) | 24689 |
Personal name | Fàbrega, Jaume |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Títol | Cuina catalana tradicional amb terrissa |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Sant Vicenç de Castellet : |
Name of publisher, distributor, etc. | Farell Editors, |
Date of publication, distribution, etc. | 2022 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 127 p. |
490 ## - SERIES STATEMENT | |
Series statement | Rebost i cuina ; |
Volume/sequential designation | 24 |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra.<br/>En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb grans receptes dels Països Catalans, amb principal esment als centres terrissaires, com Breda, La Bisbal, Quart o Verdú. Tota la cultura i els secrets de la cuina de la terrissa al vostre abast: la història, els obradors, els museus, les tècniques i usos i els plats. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | cuina tradicional |
9 (RLIN) | 3111 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
9 (RLIN) | 592 |
Topical term or geographic name entry element | oficis tradicionals |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
9 (RLIN) | 1160 |
Topical term or geographic name entry element | ceràmica |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
9 (RLIN) | 124 |
Topical term or geographic name entry element | etnologia |
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME | |
9 (RLIN) | 172 |
Geographic name | Breda |
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME | |
9 (RLIN) | 3120 |
Geographic name | Quart |
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME | |
9 (RLIN) | 2782 |
Geographic name | La Bisbal |
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME | |
9 (RLIN) | 24690 |
Geographic name | Verdú |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Llibre |
Suppress in OPAC | Públic |
Expurgat | Exemplar perdut | Source of classification or shelving scheme | Estat de conservació de l'exemplar | Exclòs de préstec | Format de l'exemplar | Biblioteca propietària de l'exemplar | Localització actual exemplar | Data d'adquisició | Origen de l'adquisició | Signatura | Date last seen | Price effective from | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Universal Decimal Classification | Paper | Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats | Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats | 21.11.2022 | Donació | CD I 1080 | 21.11.2022 | 21.11.2022 | Llibre |