Imatge de portada local
Imatge de portada local
Image from Google Jackets

Cuina, societat, natura al Montseny Reserva de la Biosfera

Per: Idioma: Català Publication details: Barcelona . Diputació de Barcelona, 2022Edició: 2a edicióDescripció: 263 p. fotografies ; 24,6 cmISBN:
  • 9788419091215
Matèria/es: Recursos en línia: Resum: La cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud. La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge. El Montseny, parc natural i reserva de la biosfera, és una muntanya amb una personalitat pròpia configurada per la seva gent al llarg dels segles. El massís gaudeix d'un patrimoni cultural immaterial ingent, i la cuina n'és un eix fonamental. Aquest llibre recull receptes de plats, begudes i postres elaborats per la població local i presentats en diferents concursos culinaris promoguts per la reserva de la biosfera. Són un tast del rebost del Montseny portat a taula. Les receptes s'agrupen per àmbits temàtics, com una finestra oberta al món per on traspua tradició i modernitat. Un llibre que és territori. És creativitat. És gènere. És natura. És identitat. És festa. És cuina. És societat. És Montseny.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Recomanacions de Sant Jordi 2023 #SantJordiDocAmbCat | Dones de la vall d'Arbúcies i el Montseny #donesrurals
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
Star ratings
    Puntuació mitja: 0.0 (0 vots)
Fons
Tipus d'ítem Biblioteca actual Biblioteca d'origen Col·lecció Signatura topogràfica Materials especificats: Estat Data de venciment Codi de barres
Llibre Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac 641 Cui (Explora per prestatgeria(S'obre sota)) Disponible CDSLL22050064
Llibre Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals Paper 5297 (Explora per prestatgeria(S'obre sota)) Disponible CDMSY-GRA23070070
Llibre Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats Paper CD I 1072 (Explora per prestatgeria(S'obre sota)) Disponible CDMSY-ARB22050048

La cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.
La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.
El Montseny, parc natural i reserva de la biosfera, és una muntanya amb una personalitat pròpia configurada per la seva gent al llarg dels segles. El massís gaudeix d'un patrimoni cultural immaterial ingent, i la cuina n'és un eix fonamental. Aquest llibre recull receptes de plats, begudes i postres elaborats per la població local i presentats en diferents concursos culinaris promoguts per la reserva de la biosfera. Són un tast del rebost del Montseny portat a taula.
Les receptes s'agrupen per àmbits temàtics, com una finestra oberta al món per on traspua tradició i modernitat. Un llibre que és territori. És creativitat. És gènere. És natura. És identitat. És festa. És cuina. És societat. És Montseny.

No hi ha comentaris sobre aquest títol.

publica un comentari.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la al visor d'imatges

Imatge de portada local

Implantat amb Koha