MARC details
000 -LEADER |
fixed length control field |
01980nam a22002777a 4500 |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20221201121230.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
220518b2022 o|||| |||| 00| 0 cat d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9788419091215 |
041 ## - LANGUAGE CODE |
Idioma del document |
Català |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
9 (RLIN) |
6929 |
Personal name |
Garcia Petit, Lluís |
Relator term |
Edició a cura de |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Títol |
Cuina, societat, natura al Montseny Reserva de la Biosfera |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
2a edició |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
Barcelona . |
Name of publisher, distributor, etc. |
Diputació de Barcelona, |
Date of publication, distribution, etc. |
2022 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
263 p. |
Other physical details |
fotografies ; |
Dimensions |
24,6 cm |
520 ## - SUMMARY, ETC. |
Summary, etc. |
La cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud. <br/>La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge. <br/>El Montseny, parc natural i reserva de la biosfera, és una muntanya amb una personalitat pròpia configurada per la seva gent al llarg dels segles. El massís gaudeix d'un patrimoni cultural immaterial ingent, i la cuina n'és un eix fonamental. Aquest llibre recull receptes de plats, begudes i postres elaborats per la població local i presentats en diferents concursos culinaris promoguts per la reserva de la biosfera. Són un tast del rebost del Montseny portat a taula.<br/>Les receptes s'agrupen per àmbits temàtics, com una finestra oberta al món per on traspua tradició i modernitat. Un llibre que és territori. És creativitat. És gènere. És natura. És identitat. És festa. És cuina. És societat. És Montseny. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
cuina tradicional |
9 (RLIN) |
3111 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
470 |
Topical term or geographic name entry element |
alimentació |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
866 |
Topical term or geographic name entry element |
productes agrícoles |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
4551 |
Topical term or geographic name entry element |
productes animals |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
123 |
Topical term or geographic name entry element |
costums i tradicions |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
4 |
Topical term or geographic name entry element |
paisatge |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
9 (RLIN) |
329 |
Topical term or geographic name entry element |
sostenibilitat |
651 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME |
9 (RLIN) |
992 |
Geographic name |
Parc Natural del Montseny |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS |
Uniform Resource Identifier |
https://www.youtube.com/watch?v=BjM91p_48q4&t=5s |
Link text |
booktrailer |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Llibre |
Suppress in OPAC |
Públic |