Les arrels premedievals de la cuina catalana
Idioma: Català Publication details: Barcelona : Associació Catalana de Bioarqueologia, Fundació Alícia, 2020Descripció: 45 p. il·lustracionsMatèria/es: Recursos en línia: Resum: Textos de la Jornada celebrada a Món Sant BenetTipus d'ítem | Biblioteca actual | Biblioteca d'origen | Col·lecció | Signatura topogràfica | Materials especificats: | URL | Estat | Data de venciment | Codi de barres | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Llibre | Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats | Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats | Digital | 11000003999966 (Explora per prestatgeria(S'obre sota)) | Accés lliure | Disponible | CDMSY-ARB20100033 |
Navegant per Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats prestatges Tanca l'exploració per prestatgeria(Amaga l'exploració per prestatgeria)
Textos de la jornada “Les arrels premedievals de la cuina catalana: els orígens de la nostra història gastronòmica”, celebrada el dia 3 de novembre de 2014 a Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages. Organitzada per: Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA)
Fundació Alícia
Textos de la Jornada celebrada a Món Sant Benet
No hi ha comentaris sobre aquest títol.
Inicieu sessió al vostre compte publica un comentari.