Cuina catalana tradicional amb terrissa
Idioma: Català Publicacions periòdiques: Rebost i cuina ; 24Publication details: Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2022Descripció: 127 pISBN:- 9788417116620
Tipus d'ítem | Biblioteca actual | Biblioteca d'origen | Col·lecció | Signatura topogràfica | Materials especificats: | Estat | Data de venciment | Codi de barres | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Llibre | Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats | Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats | Paper | CD I 1080 (Explora per prestatgeria(S'obre sota)) | Disponible |
La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra.
En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb grans receptes dels Països Catalans, amb principal esment als centres terrissaires, com Breda, La Bisbal, Quart o Verdú. Tota la cultura i els secrets de la cuina de la terrissa al vostre abast: la història, els obradors, els museus, les tècniques i usos i els plats.
No hi ha comentaris sobre aquest títol.